14 Eylül 2014 Pazar

Yeni Nesil Yakıt Güvenlik Sistemleri

Yakıt Güvenliği

Artan akaryakıt fiyatları yakıt hırsızlığının ciddi bir problem olarak karşımıza çıkmasına sebep olmuştur. Özellikle ağır vasıta filolarına sahip lojistik firmaları hemen hemen her gün benzer problemlerle yüzleşmektedir. Bir ağır vasıta 1.000 litreye kadar yakıt stoğuna sahip olabilmekte ve bu büyük yakıt stoğu sebebiyle hırsızların hedefine girebilmektedir.

Araç takip sistemi sahipleri bir çok farklı yöntemle yakıtlarını korumaya çalışmışlardır. Pazarda sözkonusu ihtiyaca cevap veren birçok ürün bulunmaktadır. Fakat söz konusu mekanik ürünler bir noktaya kadar koruma sağlamakta, izlenebilirlik konusunda ciddi çözümler sunamamaktadır. Diğer taraftan araç üzerine takılan bir ekipman olan yakıt güvenlik sistemlerinin otomotiv sektörünün gereklerini ne derece yerine getirdikleri tartışılabilecek bir konudur.

Araç takip sistemi ile filo sahiplerinin ihtiyacı karşılamak adına armoli yeni nesil yakıt güvenlik sistemlerini geliştirmiş ve pazara sunmuş bulunmaktadır. Kaan serisi yakıt güvenlik sistemleri yakıt tankını 7/24 izlemekte, kapak açılıp kapandığında, kapağa yada yakıt tankına bir müdahale olduğunda bunu algılayabilmektedir.

Armoli Kaan Yakıt Güvenlik Sistemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder